cadoul-ideal-pentru-ziua-internationala-a-barbatului-dulciuri-delicioase-si-o-bautura-fancy

Cadoul ideal pentru Ziua Internațională a Bărbatului – Dulciuri delicioase și o băutură fancy

Începând de anul acesta, Ziua Internațională a Bărbaților, celebrată anual în data de 19 noiembrie, este sărbătorită oficial și în România. Dacă încă nu ai pregătit o surpriză pentru partenerul tău, te așteptăm la Fancy Bites. Dacă ai pregătit deja cadoul pentru el, Fancy Bites te ajută să îl faci mai special. Cum? Cu o selecție deosebită din cele mai fine dulciuri pe care le poți comanda online.

Mini prăjituri delicioase pentru partenerul tău

3Înainte să îți prezentăm dulciurile delicioase pregătite în laboratoarele Fancy Bites, îți vom spune câte ceva despre Ziua Internațională a Bărbatului. Astfel, aceasta a luat ființă în 1999, în Trinidad Tobago, deși solicitări pentru o astfel de zi apăruseră încă din 1960. Celebrată în întreaga lume, Ziua Internațională a Bărbatului a trebuit să aștepte anul 2016, pentru a fi sărbătorită și în România.

Și, pentru că este o zi specială, Fancy Bites îți propune un cadou la fel de special pentru bărbatul din viața ta. Acum, îți poți răsfăța partenerul de cuplu (știm, vă veți răsfăța amândoi, pentru că nici tu nu vei putea rezista tentației) cu cele mai delicioase mini prăjituri pe care le poți comanda online, de la Fancy Bites. Ce deserturi speciale pregătesc artiștii cofetari de la Fancy Bites pentru partenerul tău?

O băutură specială pentru o zi la fel de specială

proseco-homeMini tarte cu umpluturi delicioase, biscuiți crocanți cu gust intens de cacao și cremă fină de lapte, mini eclere speciale cu glazură de ciocolată și cremă de cacao, vanilie, ananas și fructe de pădure, bomboane delicioase cu interior de ciocolată și glazură de fistic, cocos sau alune caramelizate, brownies, meringata, macarons și alte delicii franțuzești, dar și mini bezele speciale din partea casei.

Fancy Bites te ajută să pregătești un cadou cu adevărat special. Alege și o sticlă de Prosecco, un vin spumant cu un buchet delicat și un parfum deosebit, așa cum numai strugurii culeși din viile de pe dealurile din nord-estul Italiei pot oferi. Apoi, poți decora cadoul pentru partenerul tău cu un balon inscripționat “I love you”. Îți garantăm că un astfel de pachet îi va spune exact ce simți pentru el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *