Termeni si conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 

  1. Comenzi

După alegerea produsului/produselor dorite se apasă butonul „Adaugă în coș” . Secțiunea Coș se află în colțul dreapta sus și poate fi vizualizată pe tot parcursul navigării .

Finalizarea comenzii se face prin completarea datelor personale în câmpurile marcate. Nu există comandă minimă impusă.

Produsele din categoria “ Extra optiuni Fancy “ se pot comanda doar impreuna cu unul din produsele categoriei “ Colectii Fancy Bites “ .

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului fancybites.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A., astfel: in ceea ce priveste produsele din categoria “ Colectii Fancy Bites “ – T.V.A. in procent de 9%, in ceea ce priveste produsele din categoria “ Extra Optiuni Fancy “ – T.V.A. in procent de 19%.

  1. Livrare

Preluam comenzi de luni pana vineri intre orele 9-17.30, iar livrarea se efectueaza in urmatoarea zi pana in ora 12. Comenzile cu livrare sambata sau duminica trebuie plasate vineri pana in ora 16.00.

  1. Plata

Utilizatorul poate alege una dintre cele doua modalitati de plata : plata la destinatie ( numerar sau card ) sau plata online cu card de credit / debit .

4.Confidentialitatea datelor personale

Fancybites.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, , adresa de email, adresa de livrare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Fancybites.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor si in scopuri de marketing .

 

5 . Dispozitii finale

 

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor Termeni și Condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.