Termeni si conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 

  1. Comenzi

După alegerea produsului/produselor dorite se apasă butonul „Adaugă în coș” . Secțiunea Coș se află în colțul dreapta sus și poate fi vizualizată pe tot parcursul navigării .

Finalizarea comenzii se face prin completarea datelor personale în câmpurile marcate. Nu există comandă minimă impusă.

Produsele din categoria “ Extra optiuni Fancy “ se pot comanda doar impreuna cu unul din produsele categoriei “ Colectii Fancy Bites “ .

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului fancybites.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A., astfel: in ceea ce priveste produsele din categoria “ Colectii Fancy Bites “ – T.V.A. in procent de 9%, in ceea ce priveste produsele din categoria “ Extra Optiuni Fancy “ – T.V.A. in procent de 19%.

 

  1. Protectia datelor cu caracter personal

Organizatorul prelucrează date cu caracter personal cu privire la participanţi („Date cu Caracter Personal”) în vederea îndeplinirii unor operaţiuni şi scopuri legitime legate de desfăşurarea activitaţilor de marketing şi publicitate specifice derulării activităţii.
Datele cu Caracter Personal vor fi colectate şi prelucrate în conformitate cu Regulamentul UE 2016/679(GDPR). Datele ce urmează a fi colectate direct de la participanţi se referă la: nume, prenume, adresă, număr de telefon,profesie, adresă de e-mail, data naşterii.
Informaţiile vor fi colectate prin mijloace automate sau prin mijloace manuale, cu respectarea tuturor restricţiilor de securitate şi protecţie impuse de legislatia in vigoare. Informaţiile vor fi folosite în scopul unor actiuni de marketing si publicitate respectiv eliberarea cardurilor de fidelitate, acordarea unor reduceri in baza cardurilor de fidelitate, organizare de tombole, acordare de cadouri si vouchere pe baza de proces verbal sau tabel de evidenta conform politicii Organizatorului si a notificarii dumneavoastra despre promotiile Fancy Bites si site-urile www.fancybites.ro, www.ugatti.ro;
Pentru protectia datelor dumneavoastra, UGATTI SRL  a luat masuri tehnice si organizatorice pentru a proteja aceste date in special impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat. Masurile adoptate sunt verificate in mod regulat si sunt adaptate constant la stadiul tehnicii. In cazul unei incalcari a protectiei datelor dumneavoastra cu caracter personal, care se estimeaza ca vor avea drept consecinta un risc major pentru drepturile si libertatile dumneavoastra , va vom notifica imediat, pe cat posibil intr-un interval de 72 de ore.
În legatură cu prelucrarea Datelor cu Caracter Personal şi în conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 (GDPR), orice participant va putea exercita oricare dintre următoarele drepturi:
a. Dreptul de acces la Datele cu Caracter Personal- de a obtine in mod gratuit, din partea SC UGATTI SRL, o confirmare a faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
b. Dreptul la rectificare asupra datelor -dreptul persoanei vizate de a cere in mod gratuit rectificarea datelor inexacte care o privesc;
c. Dreptul de a sterge datele prelucrate- aveti dreptul de a solicita in mod gratuit societatii SC UGATTI SRL, stergerea datelor personale care va privesc, iar SC UGATTI SRL are obligatia de a sterge datele personale care va privesc, in oricare din urmatoarele situatii:
• datele cu caracter personal nu sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
• retragerea consimtamantului pe baza caruia au fost prelucrate;
• datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal ;
d. Dreptul de a solicita SC UGATTI SRL restrictionarea prelucrarii datelor personale- aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal in urmatoarele cazuri:
– a prelucrarii inexacte
– a prelucrarii ilegale
– a exercitarii dreptului la opozitie

 

  1. Livrare

Preluam comenzi de luni pana vineri intre orele 9-17.30, iar livrarea se efectueaza in urmatoarea zi pana in ora 12. Comenzile cu livrare sambata sau duminica trebuie plasate vineri pana in ora 16.00.

  1. Plata

Utilizatorul poate alege una dintre cele doua modalitati de plata : plata la destinatie ( numerar sau card ) sau plata online cu card de credit / debit .

4.Confidentialitatea datelor personale

Fancybites.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, , adresa de email, adresa de livrare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Fancybites.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor si in scopuri de marketing .

 

5 . Dispozitii finale

 

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor Termeni și Condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.