in-zi-de-sarbatoare-comenzile-online-de-dulciuri-delicioase-sunt-insotite-de-cadouri-din-partea-fancy-bites

În zi de sărbătoare, comenzile online de dulciuri delicioase sunt însoțite de cadouri din partea Fancy Bites

Te-ai obișnuit deja ca Fancy Bites să te răsfețe la fiecare eveniment din viața ta. Nici ziua de azi, 8 noiembrie, nu face excepție. De vreme ce sute de mii de români își serbează onomastica, prilejuită de sărbătoarea Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil, suntem siguri că azi e o zi este importantă fie pentru tine, fie pentru cei dragi ție. Iar azi, orice comandă online de dulciuri e însoțită de cadouri surpriză.

Comandă deserturi online și primești cadouri fancy

3Această ofertă este valabilă astăzi, 8 noiembrie, și se adresează celor care poartă fie numele, fie derivate ale numelor Sf. Mihail Și Gavriil. Dacă și tu te regăsești printre aceștia și vrei să îți serbezi onomastica într-un stil fancy, comandă online, de la Fancy Bites, un pachet cu mini prăjituri speciale, iar noi îți dăruim cu drag o sticlă de Prosecco și un balon inscripționat cu mesajul “Happy Birthday”.

Iar asta, indiferent că alegi să îți serbezi onomastica la birou, alături de colegii de serviciu, în oraș, alături de prietenii apropiați, sau acasă, alături de familie. Deserturile speciale de la Fancy Bites, pe care le poți comanda online chiar acum, sunt de fiecare dată alegerea ideală. Nu mai sta pe gânduri, comandă online dulciuri speciale de la Fancy Bites și bucură-te de o zi la fel de specială.

Cele mai speciale dulciuri pentru zile la fel de speciale

3Cu ce îți răsfățăm invitații? Cu cele mai fine dulciuri: mini tarte cu umpluturi delicioase de ciocolată albă sau neagră, cireșe sau cremă de lămâie, fistic sau anason, cremă de lapte, caramel sau cremă de mascarpone; biscuiți crocanți cu gust intens de cacao și biscuiți pufoși cu cremă fină de lapte; mini eclere spectaculoase cu glazură de ciocolată și cremă de cacao, vanilie, ananas și fructe de pădure.

De asemenea, orice pachet cu deserturi speciale de la Fancy Bites îți mai aduce și bomboane speciale cu interior de ciocolată și glazură de fistic, cocos sau alune caramelizate, dar și meringata, brownies, macarons și alte delicii franțuzești. În plus, nu îți dăruim doar o sticlă de Prosecco, un vin special ca tine, și un balon aniversar, ci și o selecție de mini bezele speciale din partea casei. Pentru că meriți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *