Bun venit în lumea dulciurilor Fancy!

Pasionat de bun gust și gusturi fine? Înnebunit după arome amețitoare? Iubitor al frumosului și al calității? Atunci, ești exact persoana pe care o așteptăm pe www.fancybites.ro – cel mai fancy magazin online! Îți vom oferi o experiență unică prin cele mai apetisante deserturi pentru evenimentele din viața ta.

Fie că sărbătorești o aniversare, nașterea unui copil, o petrecere de burlăcițe sau orice alt eveniment, îți propunem o gamă largă de mini tarte, cookies, ecleruri, bomboane, macarons, meringata sau brownies. Vrem să fim prietenul pe care te poți baza mereu pentru îndulcirea momentelor tale speciale.

“Cine este Fancy Bites?”

Suntem o echipă tânără, pasionată de lumea dulciurilor gustoase și a evenimentelor de succes. Entuziaști și experimentați, putem spune răspicat că Fancy Bites este proiectul nostru de suflet! De ce? Pentru că tot ceea ce știm să facem noi mai bine, facem pentru voi, iar asta ne dă o satisfacție enormă.

Dacă te simți pregătit să comanzi, ar trebui să știi că livrarea produselor Fancy Bites se face momentan doar înBucurești, iar zona de livrare are ca limită șoseaua de centură a capitalei. Dar ghici ce? Livrarea este GRATUITĂ.

“Produsele Fancy Bites”

Alege produsul perfect pentru evenimentul tău: Queen’s Bites te va surprinde cu un design deosebit și cele mai variate modele de mini prăjituri și mini tarte aranjate pe un suport special și elegant. Dacă îți dorești să obții un efect garantat de plăcere papilară și vizuală, poți opta pentru pachetul impunător King’s Bites. Pentru o seară romantică perfectă, îți recomandăm Queen Box sau King Box.Produse Fancy Bites

Alege produsul perfect croit pentru petrecerea ta și apoi combină oricare dintre surprizele Fancy Bites cu o sticlă de vin, prosseco sau baloane aniversare astfel încât succesul evenimentului să fie garantat!

Descoperă toate produsele Fancy Bites și fă o comandă chiar acum!

Să-ți spunem și un secret: primii noștri 100 de clienți vor primi un cadou surpriză!  Așa că nu mai aștepta – intră pe www.fancybites.ro, alege produsul preferat și fă prima ta comandă! Îți garantăm că nu va fi ultima.