party

Prăjituri Fancy pentru colegii de serviciu

Vrei să îți îndulcești colegii de serviciu, cu ocazia zilei tale de naștere, o zi pe care să o transformi într-un eveniment unic? Atunci, alege prăjiturile Fancy, care să îți reflecte personalitatea veselă, deschisă și prietenoasă. Un coș cu bunătăți fancy, din care să nu lipsească cele mai delicioase și rafinate prăjituri, este, cu siguranță, alegerea ideală atunci când vrei să îți sărbătorești ziua de naștere alături de colegii de serviciu.

Dulciuri Fancy pentru pofticioșii din birou

Dulciurile pregătite de specialiștii Fancy Bites abundă în arome cu adevărat încântătoare pentru papilele gustative, așa că aniversarea ta se poate transforma, cu ajutorul nostru, într-una de care să se bucure toți colegii de birou. De la cei mai pofticioși, la cei mai mofturoși. Inclusiv tipa de la Contabilitate, cu care vorbești o dată pe lună, în ziua de salariu. Și atunci, mai mult monosilabic. Lasă întotdeauna impresia că e nesuferită, dar, de fapt, e la fel de sociabilă ca tine, doar că nu ați avut timp până acum să vă cunoașteți mai bine. Aparențele înșală, știi bine.

 

Răsfață-ți colegii cu deserturi Fancy

Nu și atunci când vine vorba de deserturile Fancy Bites, care au același efect încântător și când vine vorba de impresia artistică, dar și după ce te-ai înfruptat din ele. Tu cunoști bine impactul pe care îl au deserturile fancy asupra papilelor gustative, de aceea te-ai gândit să le faci cunoștință, de ziua ta, și colegilor de serviciu cu ele. De ziua ta, vino la Fancy Bites, să îți pregătim o selecție deosebită de dulciuri cu umpluturi delicioase, cu care să îți răsfeți colegii de serviciu. Prăjiturile și deserturile fancy au proprietăți magice, așa că pot aduce zâmbetul chiar și pe cel mai încruntat chip și pot satisface, prin arome de un rafinament deosebit, chiar și cele mai pretențioase gusturi.


Alege produsul Fancy Bites perfect pentru Martisor / Ziua Femeii Cere o sugestie de la specialistii nostri

ALEGE FANCY OFFICE PARTY

King's Bites

King's Bites

Impunator si triumfal, pachetul King's Bites va asigura un efect garantat de placere papilara si vizuala!


Detalii

Queen's Bites

Queen's Bites

Un design deosebit si cele mai variate modele de miniprajituri si minitarte aranjate un un suport special si elegant.


Detalii

Queen Box

Queen Box

Gusta satisfactia unei explozii de gust si aroma, alegand pachetul Queen Box pentru o seara romantic perfecta!


Detalii

Fancy Special

Fancy Special

Combina oricare din surprizele Fancy Bites cu o sticla de vin sau cu un balon aniversar. Succesul e garantat!


Detalii