familie-corporate

Dulciuri Fancy pentru evenimente corporate

Atunci când organizezi un eveniment de tip corporate, indiferent de natura lui, trebuie să fii atent la orice detaliu, chiar și cel mai mic, pentru că, la final, detaliile sunt cele care fac diferența între eșec și reușită. Aceeași atenție la detalii ne caracterizează și pe noi, cei de la Fancy Bites, atunci când pregătim dulciuri speciale pentru evenimentele tale corporate.

Prăjiturile Fancy, noul trend corporate

Iar asta, indiferent că este vorba despre petreceri de firme, diverse conferințe, evenimente caritabile sau de promovare a companiei, evenimente CSR sau de business networking, workshop-uri, team-building-uri sau petreceri tematice. Aranjamentele noastre fancy pot da culoare oricărui eveniment, iar prăjiturile delicioase pregătite la Fancy Bites sunt acum noul trend corporate. Pentru că noi îți propunem o abordare diferită, care nu are nimic de-a face cu monotonia. Prăjiturile fancy ies din tipar și te ajută și pe tine să faci același lucru. Să impresionezi de la un capăt, la celălalt.

 

Deserturi Fancy pentru un business de succes

Odată ce au făcut cunoștință cu stilul fancy, invitații tăi vor afla cât de importanți sunt pentru tine și business-ul tău. Așa că, atunci când închei cu succes o afacere, când pui bazele unui parteneriat sau când organizezi o petrecere de firmă, sărbătorește nu cu un tort, ci cu deserturi fancy. Alegând deserturile fancy, îți vei aminti cu bucurie de succesul de care s-au bucurat evenimentele corporate pe care le-ai organizat pe plan intern sau extern. Iar cei care participă la evenimentele tale corporate vor fi pe deplin cuceriți de stilul fancy, pe care, la rândul lor, îl vor adopta fără să mai stea pe gânduri.


Alege produsul Fancy Bites perfect pentru Petreceri corporate Cere o sugestie de la specialistii nostri

ALEGE FANCY BUSINESS

King's Bites

King's Bites

Impunator si triumfal, pachetul King's Bites va asigura un efect garantat de placere papilara si vizuala!


Detalii

Queen's Bites

Queen's Bites

Un design deosebit si cele mai variate modele de miniprajituri si minitarte aranjate un un suport special si elegant.


Detalii

Queen Box

Queen Box

Gusta satisfactia unei explozii de gust si aroma, alegand pachetul Queen Box pentru o seara romantic perfecta!


Detalii

Fancy Special

Fancy Special

Combina oricare din surprizele Fancy Bites cu o sticla de vin sau cu un balon aniversar. Succesul e garantat!


Detalii