nastere

Prăjituri Fancy pentru botezul celui mic

Botezul este, cu siguranță, unul dintre cele mai solicitante evenimente. Atât pentru părinți, cât și pentru cel mic, care va trece prin atâtea brațe și va face poze cu atâția invitați, încât vei avea impresia că te-ai întors în timp, la mare, în vremurile în care erau la modă pozele cu diverse animăluțe, care mai de care mai simpatice. Din fericire, acum ai prăjiturile Fancy, care pot distrage toată atenția de la cel mic.

Dulciuri Fancy pentru un botez pe măsură

Dacă nu vrei ca invitații să se înghesuie să facă poze cu cel mic, amenajează, în restaurantul unde va fi organizat botezul copilului, un colț cu dulciuri Fancy și vei vedea că, atrași mai întâi de impactul vizual și, apoi, de cele mai fine arome și gusturi, invitații nu vor mai sta la coadă să îl alinte pe cel mic, ci se vor înghesui să guste din toate prăjiturile pregătite special pentru botez de artiștii noștri Fancy. Odată ce te-ai asigurat că invitații se pot înfrupta pe îndelete cu cele mai rafinate dulciuri, te poți odihni alături de cel mic, fără grija că vi se va simți lipsa. Prăjiturile să nu lipsească.

Deserturi speciale pentru evenimente de neuitat

Voi vă puteți întoarce liniștiți cu câteva minute înainte de cel mai important moment al serii, unul pe care nimeni nu vrea să îl rateze: desertul. Este, totuși, un moment în care va trebui să te înarmezi cu răbdare, pentru că, de data aceasta, invitații se vor înghesui să își facă selfie-uri cu desertul pregătit de specialiștii Fancy Bites pentru botezul celui mic. Lasă-i să își facă de cap și, apoi, răsfățați-vă cu toții, de la mic, la mare, cu cele mai rafinate gusturi și arome, cum numai dulciurile Fancy Bites pot oferi. Ocaziile speciale merită dulciuri și prăjituri speciale.


Alege produsul Fancy Bites perfect pentru Botez Cere o sugestie de la specialistii nostri

ALEGE FANCY BABY

King's Bites

King's Bites

Impunator si triumfal, pachetul King's Bites va asigura un efect garantat de placere papilara si vizuala!


Detalii

Queen's Bites

Queen's Bites

Un design deosebit si cele mai variate modele de miniprajituri si minitarte aranjate un un suport special si elegant.


Detalii

Queen Box

Queen Box

Gusta satisfactia unei explozii de gust si aroma, alegand pachetul Queen Box pentru o seara romantic perfecta!


Detalii

Fancy Special

Fancy Special

Combina oricare din surprizele Fancy Bites cu o sticla de vin sau cu un balon aniversar. Succesul e garantat!


Detalii