test1

Dulciuri Fancy pentru o nuntă ca-n povești

Atunci când vorbim despre o nuntă, vorbim, implicit, și despre torturi. Cu accent atât pe prima silabă, cât și pe cea de-a doua. Cu alte cuvinte, dacă tot ești pe cale să îți distrugi viața, pregătindu-te pentru torturile unei căsnicii, măcar fă-o cu bun cu gust, nu cu torturi, ci cu deserturi Fancy. Totul ține de accent.

Prăjituri rafinate pentru evenimentul tău

Oricât s-ar spune că ziua nunții este un chin, adevărul este, însă, cu totul altul. Stresul începe abia după nuntă, când o soacră acră îți va face viața amară. Asta înseamnă că ar trebui să te bucuri din plin de ziua nunții, o zi dulce, pentru că, după colț, te așteaptă fel și fel de momente acre sau amare. Cum poți face asta? Simplu. Cu prăjiturile Fancy Bites, care îți pot transforma nunta într-una de poveste. Ultima poveste cu final fericit. Capabile să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi, dulciurile noastre te pot asigura că, după nuntă, vei fi privit cu alți ochi. Nu neapărat de soacră, ci de invitați, cei care, la nunta ta, s-au răsfățat copios cu cele mai rafinate prăjituri.

Deserturi Fancy pentru soacre acre

Cât o privește pe soacră, e în firea lucrurilor să fie acră. Între noi fie vorba, mai ai, totuși, o șansă. Dacă soacra îți va face cunoștință, după nuntă, cu torturi cu accentul pe cea de-a doua silabă, fă-i cunoștință, în ziua nunții, cu deserturile Fancy. Noi, cei de la Fancy Bites, îți pregătim cu drag o selecție cu cele mai deosebite dulciuri și prajituri pentru nunta ta, care îl pot îndulci chiar și pe cel mai acru dintre cei mai acri invitați. Bine, soacra nu va recunoaște în veci că, în timp ce tu dansai de zor alături de prieteni, ea înfuleca, pe ascuns, dulciuri Fancy. Tot îți va face viața amară. E misiunea ei. Norocul tău că poți veni oricând la Fancy Bites, să te mai îndulcești.


Alege produsul Fancy Bites perfect pentru Nunta Cere o sugestie de la specialistii nostri

ALEGE FANCY WEDDING

King's Bites

King's Bites

Impunator si triumfal, pachetul King's Bites va asigura un efect garantat de placere papilara si vizuala!


Detalii

Queen's Bites

Queen's Bites

Un design deosebit si cele mai variate modele de miniprajituri si minitarte aranjate un un suport special si elegant.


Detalii

Queen Box

Queen Box

Gusta satisfactia unei explozii de gust si aroma, alegand pachetul Queen Box pentru o seara romantic perfecta!


Detalii

Fancy Special

Fancy Special

Combina oricare din surprizele Fancy Bites cu o sticla de vin sau cu un balon aniversar. Succesul e garantat!


Detalii