valentines

De Valentine’s Day, îndrăgostește-te de prăjiturile Fancy

Indiferent că te bucuri de ea pe 14 februarie, de Valentine’s Day, pe 24 februarie, de Dragobete, sau, pur și simplu, în fiecare zi, pentru că nu ai nevoie de un motiv să-i spui partenerului că îl iubești, Ziua Îndrăgostiților este o zi cu totul specială. Iar noi o putem face pe cât de specială, pe atât de dulce, cu prăjiturile fancy pe care le pregătim pentru îndrăgostiți.

Dulciurile Fancy, dragoste la superlativ

Sărbătorește dragostea la superlativ cu ciocolata și dulciurile Fancy, pe care ți le oferim acum într-un ambalaj unic. Dulciurile pe care le pregătim aici, la Fancy Bites, îți vorbesc atât despre dragostea noastră pentru tine, cât și despre iubirea ta pentru partenerul de viață, pe care îl poți surprinde, de Ziua Îndrăgostiților, și nu numai, cu un cadou special – cele mai delicioase prăjituri Fancy. Vă veți îndrăgosti amândoi de dulciurile noastre și vă veți bucura împreună de un Fancy Valentine, pe care numai noi știm cum să îl oferim.

 

Deserturi Fancy pentru îndrăgostiți

O cină romantică, la lumina lumânărilor, încununată de un pachet cu deserturi Fancy – aceasta este, cu siguranță, rețeta unui Valentine’s Day de care vă veți aminti cu drag tot anul. Și, atunci când prietenii vă vor întreba cum ați petrecut Ziua Îndrăgostiților, le veți putea spune, fără să stați pe gânduri, că ați avut parte de ceva dulce și special, așa cum numai noi, cei de la Fancy Bites, știm să oferim. Iar asta, întrucât, în pregătirea celor mai delicioase dulciuri, specialiștii noștri presară, în primul rând, dragoste și pasiunea de a oferi întotdeauna cele mai fine deserturi.


Alege produsul Fancy Bites perfect pentru Valentine’s day Cere o sugestie de la specialistii nostri

ALEGE FANCY LOVERS

King's Bites

King's Bites

Impunator si triumfal, pachetul King's Bites va asigura un efect garantat de placere papilara si vizuala!


Detalii

Queen's Bites

Queen's Bites

Un design deosebit si cele mai variate modele de miniprajituri si minitarte aranjate un un suport special si elegant.


Detalii

Queen Box

Queen Box

Gusta satisfactia unei explozii de gust si aroma, alegand pachetul Queen Box pentru o seara romantic perfecta!


Detalii

Fancy Special

Fancy Special

Combina oricare din surprizele Fancy Bites cu o sticla de vin sau cu un balon aniversar. Succesul e garantat!


Detalii