Biscuiți pufoși sau crocanți pentru o dimineață cu zâmbetul pe buze

Biscuiți pufoși sau crocanți pentru o dimineață cu zâmbetul pe buze

Dacă s-ar face un top al sunetelor pe care le detestăm, atunci bâzâitul alarmei ar fi printre primele, dacă nu chiar primul. Totuși, după o noapte mai mult sau mai puțin odihnitoare, nu sunetul alarmei este cel care ne influențează pozitiv sau negativ ziua, ci ceea ce facem după ce oprim alarma. Sau, mai exact, ceea ce nu facem. Cum așa? Simplu. Dacă am adăuga la rutina fiecărei dimineți câteva din lucrurile care ne fac plăcere, atunci ne-am începe ziua cu zâmbetul pe buze. Prima oră este cea care influențează tot restul zilei și, implicit, modul în care interacționăm cu ce se întâmplă în jurul nostru.

Fancy Bites, mereu cu zâmbetul pe buze

Dacă s-ar face un top al sunetelor pe care le detestăm, atunci bâzâitul alarmei ar fi printre primele, dacă nu chiar primulȘtim, nu suntem primii care îți spun asta. Tocmai de aceea, nici nu ne-am propus să îți spunem ce și cum să faci. Astăzi, îți vom spune ce facem noi, cei de la Fancy Bites, de ne găsești mereu cu zâmbetul pe buze. Desigur, nu urmăm toți același tipar (nici nu ne-ar sta în fire, pentru că noi punem accentul pe creativitate, iar respectarea unui tipar ține de orice, dar nu de creativitate), așa că sunt atât lucruri pe care le avem în comun, cât și lucruri care ne deosebesc. Dar, în fiecare dimineață, toate acestea se contopesc în zâmbetul care ne influențează tot restul zilei.

De exemplu, unii dintre noi preferă ceaiul, iar asta înseamnă că nu toți bem cafea dimineața. La fel, unii dintre noi preferă să răsfoiască o carte, în vreme ce alții se uită la știri. Nici muzica nu se regăsește pe toate listele, iar acolo unde se regăsește intervin gusturile: unii ascultă rock (nu are rost să îți mai spunem că și muzica rock are subgenurile ei și, implicit, fiecare gen de muzică rock are fanii lui), alții ascultă pop, hip-hop și așa mai departe. Desigur, cum sunt și dulciuri pentru toate gusturile, așa există și piese îndrăgite de toți. Cel puțin așa e aici, la Fancy Bites.

Biscuiți pufoși sau crocanți de la Fancy Bites

3Atunci când vine vorba de lucruri pe care le avem în comun, putem spune că fiecare dintre noi face mișcare la primele ore ale zilei (e mai puțin important cine merge la sală și cine face exerciții fizice în intimitatea propriului cămin) și, la fel de important, nici unul dintre noi nu sare peste micul dejun. Iar asta, pentru că suntem toți conștienți că este cea mai importantă masă a zilei. Și, atunci când vine vorba de sănătate, nu mai e loc de glume. Iar secretul nostru se ascunde în meniul de la micul dejun. Acolo unde fiecare dintre noi ronțăie câțiva biscuiți delicioși.

Unii preferă biscuiții crocanți cu gust intens de cacao, pe care îi savurează alături de diverse ceaiuri aromate, în vreme ce alții sunt îndrăgostiți de biscuiții pufoși cu cremă fină de lapte, care însoțesc cafeaua. Iar acești biscuiți delicioși au, la rândul lor, ceva în comun: crocanți sau pufoși (“Crunchy” sau “Milky”, ca să le spunem pe nume), sunt preparați doar în laboratoarele Fancy Bites, după rețete speciale. Și mai au ceva în comun. Anume, puterea de a aduce în fiecare dimineață zâmbetul pe chipul fiecăruia dintre noi. Fără excepții. De la cel mai mic, la cel mai mare.

Dacă vrei să te convingi de unul singur, poți comanda online, de la Fancy Bites, un pachet cu deserturi speciale, acolo unde, pe lângă biscuiții noștri încântători, vei găsi și mini tarte cu umpluturi delicioase, mini eclere savuroase, bomboane speciale, bezele, mini negrese și mini prăjituri speciale, meringata, brownies, macarons și multe alte delicii franțuzești. Trebuie să le încerci pe toate, altfel cum afli unde se ascunde zâmbetul tău?