Deserturile Fancy Bites, cadoul ideal pentru ziua ei

Deserturile Fancy Bites, cadoul ideal pentru ziua ei

Ziua iubitei tale bate la ușă, dar tu te uiți în continuare pe vizor și nu vrei să-i deschizi până nu găsești cadoul ideal pentru iubita ta. Inspirația pare să te fi părăsit în ultima vreme și nici ideile celor din jur nu te ajută prea mult. Nu îți mai face griji, Fancy Bites e alături de tine și are deja pregătit cadoul special pentru iubita ta, delicioasele dulciuri Fancy, pe care le poți comanda online chiar acum.

Prăjituri delicioase pentru ziua ei

5Prăjiturile speciale pe care artiștii noștri cofetari le-au pregătit în laboratoarele Fancy Bites îți vor impresiona iubita din toate punctele de vedere, care te va felicita pentru alegerea făcută, aceea de a o surprinde de ziua ei cu deserturi savuroase. Un cadou pe cât de original, pe atât de special. Până în cele mai mici detalii.

Iar asta, întrucât, înainte de a fi livrate, dulciurile noastre sunt așezate cu cea mai mare atenție pe un suport special, pe două sau trei etaje, care te va ajuta să câștigi din start la capitolul primei impresii. Știi doar cât de mult contează detaliile pentru ea. La fel de mult contează și pentru noi, așa că, alegând deserturile speciale Fancy Bites, nu vei da greș.

Dulciuri pentru iubita ta

3Îți vom răsfăța iubita cu mini tarte cu umpluturi delicioase de ciocolată albă sau neagră, cireșe sau cremă de lămâie, fistic sau anason, cremă de lapte și caramel; biscuiți crocanți cu gust intens de cacao sau cremă fină de lapte; mini eclere cu cremă de cacao, vanilie, ananas și fructe de pădure; alune caramelizate și bomboane cu gust intens de ciocolată, fistic și cocos; macarons, brownies, mini negrese și mini prăjituri cu mascarpone, ciocolată, vanilie, bezea, migdale și jeleu de fructe.

Un mix de dulciuri la care adăugăm mini bezele din partea casei, pentru un cadou cu adevărat special pentru cea pe care o iubești. Acum, comandă online pachetul special și nu te mai uita pe vizor până în momentul în care curierul Fancy te anunță că e gata să îți livreze surpriza pentru iubita ta. Când vei deschide ușa, ziua ei nu te va mai lua prin surprindere.