fancy-bites-dulciuri-delicioase-pentru-o-petrecere-reusita

Fancy Bites, dulciuri delicioase pentru o petrecere reușită

Până la începerea noului an universitar, au mai rămas doar câteva zile, iar gașca voastră de prieteni se gândește să sărbătorească ultimele zile de vacanță cu un party. Cum la baza oricărei petreceri reușite stau deserturile delicioase, primul pas în organizarea unui party îl reprezintă dulciurile. Iar Fancy Bites se mândrește cu deserturi pentru toate gusturile. Chiar și cele mai pretențioase.

Dulciuri delicioase comandate online

4Cum prăjiturile speciale pregătite în laboratoarele Fancy Bites pot fi comandate online, nu mai trebuie să trageți la sorți să stabiliți cine va sta la coadă la cofetărie. O comandă online de dulciuri delicioase de la Fancy Bites presupune doar câteva minute. Iar asta înseamnă că vă rămâne mai mult timp la dispoziție pentru a stabili toate celelalte detalii pentru petrecerea din weekend.

Comenzile online de dulciuri pot fi plasate de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-17.30, livrarea urmând a fi efectuată a doua zi. În cazul în care vreți ca prăjiturile să fie livrate sâmbătă sau duminică, nu uitați să plasați comanda vineri, până în ora 16.00. Livrarea produselor Fancy Bites se face momentan numai în București, zona de livrare având ca limită șoseaua de centură a Capitalei.

Deserturi speciale pentru petreceri fancy

1Ce deserturi speciale pregătim pentru petrecerea voastră? Mini tarte cu umpluturi delicioase de ciocolată albă sau neagră, cireșe sau cremă de lămâie, fistic sau anason, cremă de lapte, caramel sau cremă de mascarpone; biscuiți crocanți cu gust intens de cacao sau cremă fină de lapte; mini eclere încântătoare cu glazură de ciocolată și cremă de cacao, vanilie, ananas sau fructe de pădure.

Pe același suport special, se vor regăsi bomboane cu interior de ciocolată și înveliș de fistic, cocos sau alune caramelizate; mini negrese delicioase; mini prăjituri speciale, meringata, macarons și alte delicii franțuzești. Și, pentru că vrem ca ultima voastră petrecere din această vacanță sa fie una cât se poate de fancy, vă răsfățăm și cu mini bezele savuroase din partea casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *