Pachetele Fancy Bites, cadoul potrivit de Paște

Paștele se apropie cu pași repezi, așa că, pentru unii dintre voi, goana după cadouri a început deja. Noi, cei de la Fancy Bites, știm că tu eviți cu orice preț kitsch-urile pe care le întâlnești la tot pasul și cauți ceva special. Indiferent că este vorba despre un cadou pentru soția sau iubita ta, pentru cei mai buni prieteni, pentru colegii de serviciu, pentru mama ta sau, pur și simplu, vrei să o îndulcești un pic pe mama-soacră. Suntem aici pentru tine și dacă petreci Paștele acasă și vrei să îți răsfeți invitații.

Pachete Fancy

Pentru că tu ești special, noi, cei de la Fancy Bites, te scoatem din încurcătură și te trimitem înapoi înarmat cu un cadou pe cât de special, pe atât de dulce. Alege orice pachet Fancy Bites, chiar dacă vrei să ronțăi ceva dulce sau doar să ciocnești un pahar de vin împreună cu cei dragi, și toți vor crede că Iepurașul este prietenul tău cel mai bun. Nu de alta, dar altfel nu ai fi reușit să nimerești fiecare gust. Cu Fancy Bites, nu greșești niciodată!

home-kingproseco

Coșuri cu bunătăți Fancy

Un coș cu bunătăți, din care să nu lipsească un mix de mini tarte, cookies, ecleruri, bomboane, macarons, meringata, brownies și o sticlă din cel mai rafinat vin, reprezintă alegerea perfectă pentru orice împrejurare și pentru orice gust. Cum știm că, uneori, cuvintele sunt de prisos sau spun mai puțin decât am vrea noi să spună, am pregătit pentru tine și un balon în formă de inimioară, inscripționat cu două cuvinte pe care, poate, nu le-ai mai spus de ceva vreme celor dragi ție: “Love you!

Paște Fancy

Noi suntem de fiecare dată alături de tine și iubim să îți fim aproape. Este ceea ce știm să facem cel mai bine. Și o facem cu toată priceperea și dragostea noastră. Mai departe, lasă-ne pe noi să ne pricepem, tu doar declară-ți dragostea. Pentru tine, pentru ei, pentru noi.

 

Vă dorim un Paște Fancy!