prajituri-speciale-de-la-fancy-bites-pentru-artistul-familiei

Prăjituri speciale de la Fancy Bites pentru artistul familiei

Trăim într-o lume în care totul se mișcă în jurul nostru cu o viteză uluitoare. Am mai vorbit despre asta, așa-i? Și, atunci, de ce să vorbim din nou? Pentru că acest vârtej ne împinge pe toți de la spate și, în goana asta nebună, ne e greu, uneori, să privim în urmă. Și, din păcate, neglijăm lucruri și oameni dragi nouă. Ni se întâmplă și nouă, pentru că și noi suntem tot oameni, nu roboți.

Prăjituri speciale pentru oameni speciali

2Așa că, din păcate, pe lângă noi s-a furișat neobservată o zi specială. Pentru fiecare dintre noi. E, totuși, Ziua Internațională a Artiștilor. De fapt, a fost, pentru că e sărbătorită anual pe 25 octombrie. Fiecare dintre noi se consideră, într-un fel sau altul, un artist. Și, dacă vreunul dintre noi nu este conștient de propriile calități artistice, atunci sigur cunoaște un artist. În familie sau printre prieteni.

Și orice artist este demn de laudă. Pentru că artiștii au fost cei care au scris primii istoria lumii. Până la cuvinte, au fost picturile sau sculpturile. Fără artă, nu am fi avut istorie. Cum artiștii ne bucură în fiecare zi cu operele lor, indiferent de tipul acestora, e rândul nostru să le oferim ceva special. Iar mini prăjiturile delicioase pregătite în laboratoarele Fancy Bites sunt cu adevărat speciale.

Dulciuri rafinate pentru artistul familiei

1Indiferent că tu ești artistul familiei sau cunoști un artist în familie sau printre prieteni, nu e niciodată prea târziu să sărbătoriți împreună. Comandați online un pachet cu deserturi delicioase de la Fancy Bites și lăsați-vă răsfățați de cele mai rafinate gusturi. Pentru că noi, cei de la Fancy Bites, vă oferim cu drag o selecție deosebită din cele mai fine dulciuri pe care le poți comanda online.

Printre acestea: mini tarte cu umpluturi delicioase, biscuiți crocanți cu gust intens de cacao și biscuiți pufoși cu cremă fină de lapte, mini eclere speciale, bomboane savuroase, mini negrese, mini prăjituri delicioase, meringata, brownies, macarons și alte delicii franțuzești. Și, pentru că am întârziat cu urările pentru artiști, vă oferim, cu același drag, și mini bezele speciale din partea casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *